Σύνολο:   0.00 EUR

ΑΛΛΑΓΗ ΓΝΩΜΗΣ:

(1) Μπορείς να αλλάξεις κάποιο προϊόν από την παραγγελία σου με κάποιο άλλο προϊόν εντός 14 ημερών ! Στην περίπτωση αυτή, θα πρέπει τα προϊόντα που είναι προς αλλαγή να βρίσκονται απαραιτήτως στην εσωτερική συσκευασία τους χωρίς αυτή να έχει ανοιχτεί και να συνοδεύονται από την απόδειξη αγοράς . Εσύ επιβαρύνεσαι με τα έξοδα που προκύπτουν από την διαδικασία επιστροφής των προϊόντων . 

(2) Μπορείς να ακυρώσεις την παραγγελία σου εντός 14 ημερών ! Στην περίπτωση αυτή, θα πρέπει τα προϊόντα που θα επιστραφούν  να  βρίσκονται απαραιτήτως στην εσωτερική συσκευασία τους χωρίς αυτή να έχει ανοιχτεί και να συνοδεύονται από την απόδειξη αγοράς . Θα σου επιστραφεί το σύνολο των χρημάτων που έχεις καταβάλλει εντός 30 ημερών (συμπεριλαμβανομένων όλων των επιβαρύνσεων). Εσύ επιβαρύνεσαι με τα έξοδα που προκύπτουν από την διαδικασία επιστροφής των προϊόντων .

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Τα προϊόντα περνούν από τους απαραίτητους ελέγχους ! Παρ'όλα αυτά , αν παραλάβεις ελαττωματικό προϊόν ,μπορείς να το επιστρέψεις εντός 7 ημερών . Αφού διαπιστώσουμε εμείς ότι πρόκειται για ελαττωματικό προϊόν , τότε θα γίνει άμεσα η αντικατάστασή του με το ίδιο ή με κάποιο άλλο ίσης αξόας . Στην περίπτωση αυτή , θα καλύψουμε εμείς τα έξοδα αποστολής .

 

Σε κάθε περίπτωση , παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο  210 - 5068841  ή στείλτε μας e-mail με τα στοιχεία σας και το τηλέφωνο σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν !

Real time web analytics, Heat map tracking